Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2017 13:12 - Кой е бащата на певицата Гери Никол и работи ли с Делян Пеевски?
Автор: ugov Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 24193 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

След като певицата Рут Колева предизвика скандал, като обвини колежката си Гери-Никол, че баща и Николай Георгиев-Цайса е дал пари под масата за да я класират за "Евровизия", нека да открехнем завесата за това: 

Кой е бащата на Гери Никол? 

Той е зет  на задържания в Панама български капитан Светлозар Собаджиев и е ръководил престъпна група за кражби от игрални зали, твърдят за вестник Шоу, източници от ГДБОП – Варна. Източници на www.barometar.net коментираха, че преди години Ники Цайса е бил свързан с небезизвестния Иво Гела, бивш лидер на ВИС 2 във Варна. В анализ на Центъра за изследване на демокрацията, Иво Гела е посочен като "значим участник в пазара на наркотици." Името на Ники Цайса се появи в медиите преди няколко години, когато в Панама беше задържан капитан Собаджиев, като в неговия кораб бяха открити 169 кг. кокаин. Разследващите намериха писмо във входящата поща на кап.Собаджиев, което го свързва с варненец, който е близък до семейството. “Ставаше дума за Николай с прякор Цайса или точно за същото лице което в момента управлява престъпната група за източване на игрални автомати”, разкрива тогава източник на вестник ШОУ от ГДБОП - Варна. 

Според хора от службите вече почти няма съмнение, че именно Цайса е човекът който стои зад огромната кокаинова пратка, заради която в Панама бе задържан капитан Собаджиев, който е баща на жена му Лора. В момента Ники Цайса живее и работи в София и според източници на www.barometar.net развива бизнес с Делян Пеевски. Става дума за обществени поръчки в сферата на строителната инфраструктура. 

Сайтът front.bg в своя публикация потвърждава новото поприще на Ники Цайса: "След като в края на 2015 г. строителството на Ларгото в София внезапно се оскъпи с близо 2 млн. лв, от античните руини, също така внезапно, изплува името на един, не чак толкова древен, но ярък представител на ъндърграунда. Малцина знаят, че сдобилият се неясно отнякъде със званието “адвокат”, Николай Георгиев - Цайса е баща на знаменитата на Гери-Никол. Фирмите-строители са сравнително неизвестни, но някои от тях, за които се знае, че нямат техника да ремонтират и гараж дори, в последно време уверено печелят строителни обществени поръчки. Именно свързаните с Цайса. В същото време той, синът на Доган и още няКой, често са засичани на увеселителни пътувания в Дубай. Вероятно там проучват опита на емиратите в строителството на метро в стар градски център и консервацията на антични паметници - все области, с които екзотичната дестинация е широко известна."




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2167718
Постинги: 1199
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031